19 تیر 1402

حفاری غیرمجاز چاه و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | حفر چاه یا قنات با بهره برداری از منابع آب بدون رعایت مقررات
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده مقنی هستم
اگر اقدام به حفر چاه غیر مجاز کنم و در حین کار سازمان آب بیاد یا کلانتری میتونن منو بازداشت کنند یا نه و اینکه جریمه ام چیست آیا حبس یا مجازات دیگری دارد ممنون میشم زودتر جواب بدین در ضمن چاه برای خودم نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله حفاری غیر مجاز چاه جرم است در صورت اطلاع اداره آب و اعلام جرم شما تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت و کلیه ادوات مختص حفاری نیز بنفع دولت ضبط خواهد شد