19 آذر 1401

حفرچاه آب بدون مجوز قانونی

دسته بندی : کیفری | حفر چاه یا قنات با بهره برداری از منابع آب بدون رعایت مقررات
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . خسته نباشین. بنده چاهی حفر کردم و آبیاری شکایتی علیه بنده نوشته خاستم ببینم رویه قانونیش چطوریه؟ و اینکه چاه دیگری دارم که دارای مجوز هست و اصل براین بوده که پروانه مجوز اون رو روی این چاه جدیدی که غیر قانونی بوده حفر کردم بگذارم. راهنمایی کنین ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی هر چاهی مجوز مخصوص خودش را داردوطبق نص صریح قانون، حفر کردن چاه در زمین یا مکان‌های غیرمجاز، یک جرم محسوب می‌شود. اگر چاه قبلی که مجوز دارد کلا حفر نشده برای دفاع میتوانید به این مجوز استناد کنید ولیکن نتیجه گرفتن خیلی پایین است . موفق و سربلند باشید