20 تیر 1402

ابلاغیه حضور جهت ادای توضیح

دسته بندی : کیفری | نقض (هک)تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه ابلاغیه اومده نوشته ادای توضیح
بعد نوشته که دعوی فلانی و فلانی مبنی بر کلاهبرداری و نقض (هک) سیستم تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراطی این یعنی چی من باید چکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر گرامی اشخاصی اقدام به طرح دعوی کیفری به طرفیت شما به اتهام نقض (هک) تدابیر امنیتی سیستم های رایانه و مخابراتی نموده اند، ابلاغیه دریافتی به معنی این است که شما می بایست در مهلت تعیین شده( معمولا 5 روز) در شعبه ای که پرونده در آنجا در حال رسیدگی است حاضر شوید.