16 شهریور 1402

ازشب 3شنبه گوشیم روهک کردن کجاشکایت کنم

دسته بندی : کیفری | نقض (هک)تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ازشب 3شنبه گوشیم روهک کردن کجاشکایت بااطلاعیه سهام عدالت وبه مخاطبینم پیام میدن
من تلگرام ندارم ولی روی گوشی همسرم تلگرام باشماره من اومده
دیشب تومخاطبین روبیکای خودم رونگاه میکردم یکسری مخاطب ناشناس دیدم پیگیری کردم شماره مامان، داداش، وپسرعموش چندنفر، دیگه روپیداکردم
همون شب اول بهم فحاشی هم کردحرفهای خیلی زشت
بامامان پسره صحبت کردم میگفت گوشی پسرم رو، دزدیدن
وباپسرعموش هم صحبت کردم گفت دروغ میگن
میخوام شکایت کنم آیاحرفم ب جایی میرسه
تلفنی بافتاصحبت کردم گفتن ابن سینا14 بایدشکایت کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود از طریق پلیس فتا اقدام وهمچنین شکایت را از طریق دفتر قضایی مطرح نماید