سوال شما مبهم است لطفا دقیق تر بفرمایید؟

دسته بندی : کیفری | نقض (هک)تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. فروشنده محصولات مجازی اعم از گیفت کارت و بازی های ویدیویی هستم که قابل پیگیری نیستند. درصورتی که فیشینگ رخ بده و حساب شخص دیگری رو خالی کنند و اون شخص شکایت کنه ، من مقصر هستم و باید مبلغ رو برگردونم؟ آیا موظف به بازگشت وجه هستم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود عموما شخصی که به حساب ایشان وجه واریز میگردد به جهت اینکه دسترسی فتا به نفر آخر سهل تر است مسیولیت دارد ( به هر حال با اطلاع یا بی اطلاع شماره حساب یا کارت ایشان در اختیار این تیم قرار گرفته است) اما اگر شما به عنوان شخصی که در ایجاد این درگاه مراتب ایمنی و امنیت لازم را فراهم ننموده باشید و یا همکاری شما ثابت گردد مسیولیت دارید