20 تیر 1402

جلب در صورت عدم حضور

دسته بندی : کیفری | جرایم حفظ کاربری اراضی زراعی
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام در متن ابلاغیه کیفری در خصوص تغییر کاربری زراعی و باغ عنوان گردیده عدم حضور جلب است ایا میتوان به جای حضور لایحه به صورت عیر حصوری ثبت کرد.

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر گرامی شما موظف هستید که که به صورت حضوری در مرجع قضایی حاضر شوید و در صورتی که حضور بهم نرسانید جلب می شوید مگر آنکه عدم حضور شما موجه باشد. ارسال لایحه مانع جلب شما نمی گردد مگر آنکه طی لایحه عذر موجه خویش به جهت عدم حضور را اعلام بنمایید.