23 تیر 1402

الزام رفع تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف غیر قانونی استفاده غیر مجاز از اموال دولتی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوالی کردم راجع به معبر 16 متری که سد معبر شده بود فرمودید شهرداری باید مستولی امر اقدام کند بنده بعنوان مشاور حقوقی شهرداری چه دادخواستی تنظیم کنم و چه مدارکی بعنوان تامین دلیل ضمیمه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام میبایست دادخوایت رفع ممانعت و رفع تصرف عدوانی اقامه نمایید