28 آذر 1402

سلتم برای تعمیر خانه وحفر

دسته بندی : کیفری | تصرف غیر قانونی استفاده غیر مجاز از اموال دولتی
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده برا تعمیر خانه پدری و برای سرویس اتاق ها مجبور به حفر یه حلقه چاه برا فاضلاب کردم که آخر کار کلانتری اومد و صورتجلسه کرد و گفت برا چاه عتیقه کندین و ابلاغیه اول اومد و من رفتم برا اتهام حفر چاه غیر مجاز رفع اتهام کردم و قرار بر تحقیق از دادگاه شد و ابلاغیه دوم اومده زده تصرف غیر قانونی و استفاده غیر مجاز اموال دولتی این یعنی چه و چه باید کرد

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام سوال کننده محترم با دو خط نوشتن نمیشه جواب و راهنمایی کامل نمود لذا میبایست پرونده خوانده شود تا نظر داده شود