23 تیر 1402

ملی شدن اراضی و تقسیم‌ترکه

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی موضوع تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
پدر خانوم بنده یه زمینی به مساحت 4هکتار دارند که وارثی هست زمین پدریشان هست سه تا برادر و دوتا خواهر یک برادر دیگه هم داشتن فوت شده مادرشون در قید حیات هست چه راه حل قانونی برای تقسیم این زمین وجود داره دوتا از برادرها برای تقسیم ملک نمیان حاضر به دادن پول برای نقشه بردار هم نیستند
البته استعلام از منابع طبیعی هم دارند
سپاس از شما ممنون میشم جواب بنده رو بدید🙏🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در بدو امر باید مشخص شود که زمین ملی است یا نه اگر ملی است ابتدااً باید در دادگاه ویژه مرکز استان اعتراض شود چنانچه زمین ملی نباشد شما میتوانید دادخواست تقسیم‌ترکه بدهید