24 تیر 1402

ویزیتور سابق با نام تجاری محصولات ما اقدام به تولید و پخش همان محصولات می کند

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود کارگری که 12 سال برای همسرم کار کرده اکنون‌ بعد از فوت ایشان با همدستی ویزیتور سابق ایشان با نام تجاری محصولات ما اقدام به تولید و پخش همان محصولات میکند محصولات به نام همسرم و کارگاه ایشان ثبت نشده من الان برای احقاق حق فرزندانم چکاری باید انجام دهم ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر برندها و علائم تجاری داخلی یا خارجی با رعایت قانون به ثبت رسیده باشند، اشخاص می توانند افرادی که از برند و علامت تجاری سو استفاده می کنند را از لحاظ حقوقی و کیفری مورد تعقیب و مجازات قرار دهند و همچنین اگر خسارتی وارد شده باشد شخص سو استفاده کنند باید خسارات وارده را جبران کند. مطابق قانون حق استفاده انحصاری از علامت به کسی تعلق دارد که آن علامت را طبق مقررات این قانون به ثبت رسانده باشد. با توجه به عدم ثبت علامت برای شما حق تقدمی وجود ندارد. هرچه زودتر علامت را ثبت کنید تا بعد از ان تاریخ بتوانید جلوی سو استفاده دیگران را بگیرید.