24 تیر 1402

گزارش به شبکه بهداشت بابت قصور کادر درمان

دسته بندی : جرایم پزشکی | خودداری از ارائه خدمات
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،یکی از دوستان بنده عابر پیاده بوده،ماشین بهش میزنه،توی بیمارستان چون هوشیار نبوده اسم خودشو اشتباه گفته،حالا بیمارستان جراحی نمیکنه و میگه باید ببرید یک بیمارستان دیگه، چطوری میشه اصلاحش کرد؟
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما می‌توانید این موضوع را از طریق تخلفات شبکه بهداشت پیگیری نمایید تذکر دهید چنانچه آسیبی به دوست شما از این عدم درمان برسد کادر بیمارستان مقصر هستند.