15 اسفند 1402

گزارش رفتار خلاف عرف پزشک

دسته بندی : جرایم پزشکی | خودداری از ارائه خدمات
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من امشب به بیمارستان رفتم و پزشک بیمارستان دوساعت مارو معطل کرد،بعد از اون که بهش گفتیم چرا ویزیت نمیکنی گفت من تو اورژانسم و نمیرسم،گفتیم خب چرا پذیرش میدید که ما دوساعت اینجا منتظر بمونیم،با این حال باز صبر کردم و وقتی نوبتم شد رفتم داخل اتاق پزشک گفت من دارم لطف میکنم و میتونم اصلا معاینت نکنم ،با اینکه حرف بدی بهش نزده بودم میگفت یا معذرت خواهی کن یا برو من ویزیتت نمیکنم و با اون حال بدم من و معاینه نکرد و من الان میخوام فردا از ایشون شکایت کنم ،آیا شکایتم به جایی میرسه؟؟مگر نه اینکه پزشکان قسم خورده هستن برای نجات بیماران؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شکایت که به جایی نمیرسه قطعا اما رفتار خلاف عرف داشتند میتونید گزارش کنید و واحد بازرسی بیمارستان یا کمیسیون پزشکی رسیدگی کنند