25 شهریور 1402

قصور و تقصیر پزشکی و ترک پروسه درمان

دسته بندی : جرایم پزشکی | خودداری از ارائه خدمات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام عرض ادب. دندانم یکم ابسه کرده بود رفتم پیش پزشک قبلا هم به همین مطب میرفتم و پرونده دارم. ابسه را خالی کرد و دندان خالی کرد 6 میلیون گرفت برای کل کار. وسط کار دندان را پانسمان کرد و نوبت داد برای 15 برج چهار. سر وقت رفتم دیدم دندان پزشکی بسته است و چندین نفر هم سر کار گذاشته است. الان دوماهه گذشته و همچنان ایشان مطب را باز نمیکنن و بارها به همکار ایشان تماس گرفته و پیام دادم که هی این هفته اون هفته میکنن بیان و متوجه شدم دروغ میگن و مطب دیگر ایشان را پیدا کردم در اینترنت و تماس گرفتم و بازهم دوباره وعده امدن دادند به دروغ اما باز نیامد و وضع دندان بنده وخیم شده. چکار کنم و تحت چه عنوانی شکایت کنم در خدمات قضایی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما می‌توانید از این فرد در دادسرای عمومی و انقلاب تحت عنوان قصور و تقصیر در امر پزشکی و خودداری از ارائه خدمات طرح شکایت کیفری نماید