24 تیر 1402

میزان حق الوکاله بر مبنای تعرفه قوه قضاییه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،ما برای تغییر کاربری مقداری زمین وکیل گرفتیم و تو قرارداد مبلغ وکالت بر حسب تعرفه نوشته شده،یعنی درصد قید نشده،تعرفه به چه معناس و میزانش چقدره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حق الوکاله بر مبنای تعرفه توسط قوه قضاییه تعیین میشود و اصولا مبلغ آن پایین میباشد برای محاسبه ان در گوگل عبارت محاسبه مبلغ حق الوکاله را جستجو نمایید وارد سایت مورد نظر شوید و به صورت انلاین محاسبه انجام میشود