17 آذر 1400

الزام به تنظیم سند رسمی خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من یک ماشین قولنامه کردم، الان طرف نمیاد محضر خودرو رو به نامم کنه و فقط میگه تعویض پلاک. من چیکار باید بکنم؟ اگه بحثمون بالا بگیره و تعویض پلاک هم نیاد و دبه کنه و پول بیشتر بخواد تکلیف من چی هست چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید به استناد مبایعه نامه خودرو، ابتدا با ارسال اظهارنامه ای، الزام فروشنده را به تنظیم سند رسمی بخواهید و در صورت امتناع؛ دادخواست الزام به تنظیم خودرو جهت طرح و رسـیدگی در دادگاه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید. تا موضوع در مراجع قضایی رسیدگی گردد.. مؤید باشید..