26 تیر 1402

امکان توقیف و فروش ملک در رهن بانک

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
محمدعلی جهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.خانم بنده مهریشو گذاشته اجرا والان خونه من توقیفه.رفتم درخواست مستثنیات دین دادم گفتن در رهن بانکه باید وام پرداخت بشه بعد در مورد مستثنیات دین بودن تصمیم گیری بشه.چکار میشه کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. چنانچه همسرتان ملک را از طریق اجرای ثبت توقیف کرده باشد، با توجه به اینکه ملک در رهن بانک است، امکان مزایده آن وجود ندارد تا اینکه نوبت به ادعای مستثنیات دین بودن ملک برسد. اما چنانچه توقیف ملک از طریق اجرای احکام دادگستری باشد، زوجه می تواند با پرداخت تمام مبالغی که ملک از بابت آن در رهن بانک است، توقیف مازاد را تبدیل به توقیف اصلی نماید، و سپس درخواست تقویم مال و مزایده آن را بنماید. در این صورت شما می توانید با ادعای مستثنیات دین بودن ملک بنا به شرایطی، از فروش آن جلوگیری نمایید.