مهریه حقوق خانواه ملک

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من تهران زندگی می کنم و در شهرستان عقد کردم می خوام مهریه رو اجرا بدارم گفتن از شهرستان اقدام کنم که نامه به اداره ثبت همون شهرستان میدن ....ملکی که همسرم داره تهران هیت و محل زندگی و کارایشون خم تهران خواستم بدونم توقیف اموال و بستن حسابها از هم شهرستان انجام میشه یا باید بیام تهران ؟ دو تا وکیل می گفتن از شهرستان اقدام کمنی چون خلوت تره شسرشون ، سریعتر انجام میسه درسته ؟ یا ملک تهران رو باید بیام از اداره ثبت تهران پیگیری کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله اگر در شهرستان باشه نیابت قضایی برای انجام امور می توانید بگیرید البته به رویه قضایی شهرستان و محل زندگی شما که تهران هست هم داره ولی در حال حاضر امکان دارد