رجوع از ابرا مهریه زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من خانمی هستم 36 ساله. سال 93 جدا شدم و اون موقع بخاطر تهدیدهای اون مرد به خودم و خانواده ام مهریه ام رو بخشیدم در حالیکه اون فرد نزدیک 10 میلیون تومان معادل 20 سکه به قیمت اون سالها از من پول و طلا گرفته بود و من حتی نتونستم ضرر خودم رو جبران کنم..الان از اون شخص میتونم شکایت کنم که با زور و تهدید حق و حقوق من رو ندادند؟یعنی این شکایت قابل اثبات هست و به جایی میرسه؟اون موقع میتونستم 57 تا سکه رو مطالبه کنم..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مهریه خود را ابرا کرده باشین قابل رجوع نیست اما اگر به هر طریقی غیر از ابرا مهریه ،مهریه را بخشیده باشید طی شرایطی قابلیت مطالبه دارد