26 تیر 1402

جواز کسب مشاغل خانگی در زمینه تولید اسباب بازی را دارم

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده جواز کسب مشاغل خانگی در زمینه تولید اسباب بازی را دریافت کردم
برای ثبت برند نیاز به دریافت پروانه کسب هم دارم میشه راهنمایی بفرمایید چطور باید اقدام کنم؟ یا اگر بخواهم وکیل کارم رو انجام بده حدودا چقدر باید هزینه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوال شما کلی است و برای پاسخ دهی دقیق تر به اطلاعات بیشتری نیاز می باشد. برای ثبت برند ابتدا باید مشخص شود برای کدام یک از دسته بندها می خواهید برند ثبت کنید و آیا برند شما شامل حروف لاتین است یا خیر. اگر برند شما حروف لاتین داشته باشد علاوه بر مجوز مربوطه، باید کارت بازرگانی هم داشته باشید. هنگام ثبت برند با توجه به طبقات و کالاهایی که قصد دارید برای ان برند ثبت کنید، مجوزهای مربوطه را نیز باید ارائه دهید. اگر قصد مشاوره با وکیل را دارید از امکانات سایت استفاده کنید.