31 تیر 1402

اجاره مغازه وپلمپ آن

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی اجاره
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید، ببخشید من یک ملک دارم که مغازه پایینه و بالا مغازه خونه ست من در مغازه در حال کسب و کار هستم و هر ماه به روز اجاره میدم ،طبقه بالا رو من دو ساله دارم از خواهر برادرم میخوام اجاره بدن نمیدن الان به خاطر اینکه من و اذیت کنن گفتن که من پاشم اگه از اونجا نرم مغازه رو پلمپ میکنن حالا من میخواستم بدونم پلمپ مغازه در چه مرحله ای هست یعنی اینا برن دادگاه شکایت کنن دادگاه بدونی که من رو احضا ر کنه میاد پلمپ میکنه یا مراحل داره ممنون میشم جوابم رو بدین

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر شما ملکی را اجاره کرده آید و اجاره پرداخت میکنید دیگر کسی نمی تواند متعرض شما شود مگر اینکه قرارداد به اتمام برسد