15 خرداد 1401

طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی اجاره
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر
من یه زمین در شمال خریدم حدود 6ماه پیش تمام چک ها پاس شده چک آخر همزمان بازدن سند در محضر مقرر شده اما صاحب زمین امروز فردا می‌کنه و قرار رو به عقب می اندازد نمی دانم باید چکار کنم باید از ایشون شکایت کنم ؟؟؟
قرارداد ما موبایینامه است در مشاور املاک بوده کد پیگییری هم داریم .آیا موباینامه معتبره؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. بله مبایعه نامه معتبر و دارای ارزش قانونی میباشد شما میتوانید مستند به این مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنین.