03 مرداد 1402

فسخ عقد صلح با حق فسخ

دسته بندی : حقوقی | تاییذ رجوع از اذن
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یعنی الان نباید حضور متصالح دردادگاه مبنی بر فسخ قرارداد صلح لازم باشد؟
سند کامل به اسم متصالح گردیده است فقط پشت سند این شرط که حق فسخ دارد قید شده. اما قید نشده که فسخ یکطرفه یا بدون رد مال برای مصالح امکان پذیر است. پس باید اثبات کند که متصالح مشروعیت این صلح را ندارد و بعد فسخ نماید. درسته؟ همینطوری که نمیشه بره فسخ کند بدون اطلاع. درثانی محضر دار به ما گفت باید دلایل محکمی برای فسخ داشته باشد.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم مصالح هر زمان حتی بدون دلیل میتواند عقد صلح با حق فسخ را با مراجعه به دفتر اسناد فسخ نماید