17 بهمن 1400

رفع مزاحمت از شخص مزاحم در پارکینگ ساختمان

دسته بندی : حقوقی | تاییذ رجوع از اذن
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
آیا از خودرویی که بدون اجازه از مدیر ساختمان و فقط با نظر یک واحد خودرو خود را در پارکینگ می‌گذارند و ایجاد مزاحمت می‌کنند امکان شکایت هست؟؟ لطفا توضیحات کامل داده شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، اگر پارکینگ متعلق به یکی از ساکنین ساختمان است ایشان میتوانند هر دخل و تصرفی در آن انجام دهند منتها تصرفی که برای دیگران ایجاد مزاحمت ننماید (ماده ۳۰ و ۱۳۲ قانون مدنی اختصاص به این امر دارد) در صورت عدم اجابت خواسته مالکین، ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف درصدد تامین دلیل برآیید و سپس دادخواست رفع مزاحمت را علیه شخص مزاحم مطرح نمایید. موید باشید.