04 مرداد 1402

مجازات قانونی اقدام من چه هست؟

دسته بندی : کیفری | نقض (هک)تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، من یک عکس رو پروفایل گروهم گذاشتم و گروهم داخل تلگرامه
شخصی اومد که این عکس لوگو گروه منه و بردار منم یکم طول کشید که بردارم و شخص میگه رفتم پلیس فتا به جرم رعایت نکردن کپی رایت ازت شکایت کردم و اسکرین شات هم مبنی بر ثبت شکایت هم داده
میخواستم بدونم برام عواقبی داره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ صرف اینکه لوگو انتخابی ایشان را بعنوان تصویر پروفایل گروه خود درج کرده اید موضوع نقض قانون کپی رایت محقق نمیشود موضوع نیازمند بررسی هست لیکن اگر تحت عنوان اتهام مذکور تعقیب و در نهایت محکوم شوید مجازات قانونی ان حسب مورد جزای نقدی و در مواردی حبس هست که البته میزان حبس در این جرم بسته ب شرایط کلی متهم از جمله فقدان سابقه قابل تبدیل ب جزای نقدی هست موید باشید