06 مرداد 1402

عدم تحویل مبیع در معامله

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی منقول
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یه ماشین خریدم در قولنامه هم ذکر شده مدارک تحویلم داده شده فقط ماشین بهم نداده بهش پیامک هم دادم؟میتوانم فسخ کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ،درصورت وجود حق فسخ در معامله میتوانید معامله را فسخ نمایید در غیر اینصورت میبایست دادخواست الزام به تحویل مبیع را باید مطرح نمایید .