09 مرداد 1402

شهادت کذب در دادگاه و نقض دادنامه

دسته بندی : کیفری | شهادت دوروغ در دادگاه نزد مقامات رسمی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده درسال1393 برعلیه یکی از کارمندان شهرداری خوی شکایت حقوقی کردم مبنی عدم رعایت حقوق وغبطه موکل که نامبرده در سال 1396 در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت ومن معامله شد وبا اعتراض خوانده پرونده به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع ودر سال 1398 رای بدوی استوارگردید وپرونده حدود دوسال بنابه دلایل واهی از قبیل کرونا در اجرای احکام معطل ماند ودر تاریخ 1398/8/4 با پیشنهاد رئیس دادگستری موضوع به مصالحه کشید ومقررشد محکوم علیه زمین بارزش من را که بناحق بنام خود کرده بودقرارشد به خودم برگرداند وقتی به شهرداری مراجعه کردم جواب استعلام را به امروز وفردا موکول کردند وبعداز مدتی متوجه شدم نامبرده به دادگاه تجدید نظر اعاده دادرسی بر اساس شهادت یک شاهد دروغی که بنگاهدار بوده واصلا شناختی از نامبرده نداشتم داده ودادگاه با پذیرش غیرقانونی اعاده دادرسی رای قبلی خود را باستناد شهادت یکنفر بنگاهی نقض ومطالبه ثمن 4میلیاردی را به 21500،000 تومان تقلیل کرد که درخواست اعمال ماده 477 نمودم ولی در استان رد کردند حالا چگونه میتونم پرونده را به خود دیوان ارسال کنم تا حقم اثبات گردد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بعنوان شهادت دروغ از بنگاهدار شکایت کنید دادگاه تجدیدنطر تخلف کرده بدون حضور شما جلسه تشکیل داده و استماع شهادت کرده از ایشان هم در دادسرای انتظامی قضات شکایت کمید