25 بهمن 1402

نحوه شکایت شهادت کدب

دسته بندی : کیفری | شهادت دوروغ در دادگاه نزد مقامات رسمی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده علیه دو شاهد دروغین که در دادسرا شهادت دروغ علیه بنده داده بودن شکایت کردم که تبرئه شدن و در دادگاه هم تبرئه شدن
چون میگن شهادت دروغ در دادسرا جرم نیست در دادگاه جرم میباشد و جالب این هستش که در مرحله دادسرا شاهد میاد و شهادت میده😂و کیفر خواست صادر میشه و دیگه در دادگاه شاهد نمیاد که پس این مسخره بازیا چیه!!!!
بعد از خود طرف هم شکایت کردم که به عنوان مطلع اومده و در دادسرا در اظهاراتش نوشته بود به خداوند متعال سوگند یاد میکنم که جز به راستی چیزی نگویم و همه رو دروغ نوشت و ایشون هم تبرئه شد
بازم دادیار میگه چون باید در دادگاه سوگند میخورده و دادسرا جرم نیست
چقد خوبه یعنی تو دادسرا میشه شهادت دروغ داد و سوگند دروغ یه خدای یکتا خورد و امرار معاش کرد ؟؟؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدید
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود شهادت دروع چه در دادسرا چه دادگاه قابل تعقیب است ونسبت به نطر دادیار اعتراص نماید