22 مرداد 1402

ثبت اختراع و واگذاری ان

دسته بندی : مالکیت معنوی | ثبت اختراع
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من یک اختراع دارم میخواستم به یک کشوری بفروشم چگونه با سفارتخانه ان تماس بگیرم و اینکه آیا اول باید با جایی هماهنگ کرد؟
آیا تماس با سفارتخانه یک کشور نیاز به هماهنگی با ارگانهای داخلی دارد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام واحترام کاربرگرامی در پاسخ به پرسش شما اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید