09 آبان 1401

مرجع ثبت ایده اختراع

دسته بندی : مالکیت معنوی | ثبت اختراع
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر ایده ثبت اختراع داشته باشیم و از دیگران هم کمک بگیریم برای لو نرفتن آن چکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی می توانید ایده خویش را از طریق سامانه ثبت اختراع و سایت سازمان ثبت اسناد و املاک ثبت نمایید. لازم به ذکر است مطتبق ماده 2قانون ثبت اختراعات زمانی می توان یک ایده را ثبت کرد که قابلیت اجرا داشته باشد. موفق باشید پاسخ تکمیلی کاربر گرامی با ثبت ایده بنام خویش امکان هرگونه سواستفاده و یا زایل گشتن حقوقتان غیرممکن می گردد.