22 مرداد 1402

اعطای مهلت برای برداشت محصول

دسته بندی : کیفری | استفاده غیر مجاز از برق
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما مالک یک حلقه چاه عمیق هستیم که از سال 75 خودمان احیا نموده ایم و تا به امروز در تصرف خودمان است که تمام هزینه تجهیزات از صفر تا صد را خودمان پرداخت کرده ایم اما نام یک نفر در پروانه مانده است که در هیچ چیز مشارکت نکرده است و حتی به پروانه سال 71 وام گرفته و در رهن بانک قرار داده بود که در سال 75 بعد از خرید چاه متوجه این موضوع شدیم که مجبور به پرداخت کل بدهی و دیر کرد ان به بانک و فک رهن چاه شدیم حالا بعد از این همه سال محکوم به رفع تصرف از دو روز حق ابه و خلع ید به میزان 1200 متر مربع از ساختمان چاه به علت مشاعی بودن شده ایم که دوباره طرف شکایت کیفری تصرف عدوانی کرده که ما ساختمان چاه عمیق رو تصرف کرده ایم و با ارجاع کارشناس وقتی دیدن ما تصرفی انجام نداده ایم محدوده خلع ید را اینبار طوری ترسیم کردن که تیر های برق داخل محدوده خلع ید قرار گرفت و دادیار حکم به قطعی برق داده است و این در حالی است که ما 20 هکتار زیر کشت داریم ولی طرف هیچی نکاشته است و قاضی به ما میگه یا باید با طرف توافق کنید یا برق رو جمع میکنم ایا قاضی این حق رو داره ما رو تهد فشار قرار بده تا توافق کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام درخواست اینکه دارای کشت سبز میباشید به شعبه دهید در صورت عدم موافقت شعبه موضوع را با مقام مافوق قاضی در میان گذارید تا دستور مهلت تا برداشت محصول داده شود