13 اسفند 1400

استفاده غیر مجاز از انشعابات از جمله برق

دسته بندی : کیفری | استفاده غیر مجاز از برق
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام.بنده حدودا 3ماه پیش دو دستگاه ماینر در خانه داشتم.و یک روز مامور بازرسی اداره برق و مامور اگاهی کالای قاچاق به منزل ما امدند . و از دو ماینر عکس گرفتن و یکی رو بردن و یکی رو گفتن از سر دلسوزی گذاشتیم جا که بفروشی.که جریمه هارو بدی.و من از پشت کنتور واحد خودم که به نام من نیست سیم کشیده بودم و کنتور به نام من نبود.و یک رسید به من دادن بابت استفاده غیر مجاز از برق و کشیدن سیم به اسم ماده1 قانون مجازات استفاده کنندگان اب برق گاز غیر مجاز.و توی همین برگه هم قید کردن که یک دستگاه بوده و از سیم 2.5 استفاده شده.بعد به اگاهی و تعزیرات معرفی شدم.و کار های دادگاهی رو انجام دادم و دستگاه رو مصادره کردن.و بابت سیمی که کشیدم و کنتوری که بهنام من نبود مبلغ شیش میلیون دویست و بیست و چهار هزار تومن بابت جریمه برق و یک مبلغ یک میلیون و دویستو چهارده هزار تومان هم بابت خسارت به تجهیزات برق پرداختکردم.و بعد از مدتی تعزیرات رای دادگاه رو به نفع من صادر کرد.حال اداره برق یک قبض دیگه که مبلغش 32 میلیون هست رو صادر کرده که کد پرونده رو زده 111111.و روی قبض با شماره کنتور و بدنه کنتوری که برای واحد من نیست و وجود خارجی ندارد رو صادر کرده.و تاریخ انقضا پروانه رو زده 1400/12/29.بعد میرم اداره برق معترض شدم.میگن باید پرداخت کنی.وگرنه دوبرابر میکنیم .و جلوی حقوقت رو میگیریم.و کنتور رو قطع میکنیم.و میگن شکایت نکن.اگر بکنی.میگیم دودستگاه بوده.و این صحبت هارو همون شخصی میکنه که یکی از دستگاه های من رو جاگذاشت.باید چیکار کرد؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.و من دیگه هیچ دستگاهی در خانه ندارم و درحال حاضر کنتوری که در خانه هست بدهی ندارد و فقط یک قبض هست که 32 میلیون تومان زده و فقط به نام من است ولی شناسه و بدنه کنتور با کنتور واحد من متفاوت است .

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی مستحضر باشید که ایشان این حق را نداشتند که یکی از دستگاهها را برداشته بدون اینکه صورتجلسه ارائه نماید و دستگاه دیگری را معرفی نماید و در مورد مبلغی که به عنوان استفاده غیرمجاز از انشعابات برق به نام شما صادر شده است می توانید اعتراض نمایید اصولاً باید رفتار و اعمال غیر مجاز ایشان را گزارش می دادید و می توانید از طریق سازمان اقدامات لازم را انجام دهید و نسبت به پرداخت مبلغ قبض تخفیف اخذ نمایید موفق و موید باشید.