10 شهریور 1402

اجرای حکم و پرداخت خسارت و جزای نقدی در وجه دولت

دسته بندی : کیفری | استفاده غیر مجاز از برق
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید بنده یه پرونده ماینر اداره برق داشته ام که محکوم به پرداخت مقداری پول به صندوق دولت شده ام و حکم قطعی شده و من پول را پرداخت کرده ام اما الان اداره برق حکم که تسویه حساب با من باشد را اجرا نمیکند و حکم قطعی دادگاه را قبول ندارد بنظر شما الان چه کار باید بکنم‌جون اگر وکیل اونها بخاد دادخواست بده شاید ماهها طول بکشد مگر دادخواست یک پرونده جدید نیست و نباید اداره برق اول حکم قطعی دادگاه را رجرا کنید بعد اگر خواستند دادخواست بدهد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما با توجه به اخذ حکم قطعی دادگاه بایستی به اخرین مرجع رسیدگی مراجعه کنید و تقاضای اجرای حکم و ارسال پر ونده به احرای احکام را داشته باشید و با پرداخت خسارت پرونده را مختومه کنید ویا در صورت نگرفتن به حساب صندوق دادگستری واریز کنید