10 دی 1400

مطالبه وجه طبق قرارداد...

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر، من یه قرارداد با آقایی به نام محمد بصیری بیام که کاملا همه بندهای قرارداد به نفع ایشون هست و در یک بند از قرارداد نوشتن که امکان فسخ قرارداد نیست، نمایندگی فروش لباس هست ایشون۱۲ میلیون برای این نمایندگی میگیرن که من ۸ میلیون دادم و بقیش هم طی چند ماه آینده بدم، ایشون به ما گفته بودن عکاسی حرفه ای انجام میشه و کیفیت کارها خیلی بالاست و به قیمت عمده به شما میدیم که تو پیج بفروشین، الان که کار شروع شده کیفیت و دوخت و طراحی و تن خور کار اصلا خوب نیست به طوری که حتی برای خودم خرید کردم اصلا راضی نیستم و حتی قیمت خیلی بالاست و اصلا نمیشه سود ازش گرفت ، من حتی برای نزدیکان خودم خرید کردم کسی راضی نیست، میخوام بدونم اصلا میشه شکایت کرد بر علیه ایشون ؟ قطعا خیلی از نمایندگیها هم راضی نیستن ایشون به ۵ هزار نفر نمایندگی داده و پول مردم رو ازشون گرفته، از اونجایی که مثلا استاد کار آفرینی و دوره های در زمینه ثروت سازی دارن ما بهشون اعتماد کردیم و حرف هاشون با چیزی که به ما ارائه دادن یکی نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما باتوجه به عدم انجام تعهد صحیح وی از ایشام باعنوان مطالبه وجه دادخواستی ارائه نمایید