26 مرداد 1402

عملیات اجرایی جهت وصول وجه سند تجاری

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
حمید غیاثی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من یه چک برگشتی دارم ...میخام ببینم میتونن قفل در خونه رو بشکونن بیان داخل ؟
کی به طرف من نقطه زنی میدن

پاسخ کارآموز وکالت :

درود ، محکوم له ( طلبکار ) از طریق واحد اجرای احکام ، بدوا تقاضای استعلام سه گانه مینماید و جهت توقیف اموال استعلامات فوق از اداره ثبت اسناد و املاک و راهور و بانک مرکزی به عمل میاید ، در صورت عدم توقیف اموال به میزان بدهی ، محکوم علیه میتواند تقاضای جلب و مسدودی کد ملی نماید . همچنین این امکان برای طلبکار موجود است ازواحد اجرای احکام تقاضای نقطه زنی نماید تا بتواند در خصوص جلب اقدام نماید . نسبت به شکستن قفل ، ضابطین در صورت رعایت موازین قانونی و همراه داشتن دستور پس از دق الباب میتوانند نسبت به شکستن قفل اقدام نمایند .