11 دی 1400

در صورت معیوب بودن گوشی آیا مبلغ ثمن معامله باید برگشت داده شود

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از فروشنده گوشی خریدم که معیوب بود.برای تعویض به شرکت گارانتی کنند فرستادند که اونا گفتن مشابهش رو ندارند و قیمت روز گوشی را که کاهش یافته بود مسترد می کنند.آیا قانونا موظف به تودیع کل مبلغ هستند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به معیوب بودن گوشی و استفاده از خیار فسخ معامله، فروشنده می بایست عینا تمام مبلغ پرداختی توسط شما را مسترد نماید .