12 دی 1400

شکایت مدیر شرکت خصوصی از انباردار

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در یک شرکت خصوصی انبار دار و با جعل باسکول حدود دومیلیارد پول برداشت کردم و مدیر شرکت از مت شکایت و من پولی که برداشت کرده بودم را بهش بازپس ولی او رضایت نداد و آن اگر رضابت ندهند مجازات من چیست و اگر رضایت دهد یا جرم دولتی دارد یا نه با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اظهارنظر قطعی در خصوص میزان مجازات شما؛ بستگی به نوع شکایت شاکی علیه شما و عنوان اتهام انتسابی وارده دارد که اعلام ننموده اید.. فاما در حالت کلی؛ در جرایم کیفری، در صورت غیرقابل گذشت نبودن جرم؛ رضایت شاکی صـرفا جنبه شخصی جرم را از بین می برد و جنبه عمومی جرم همچنان پابرجا بوده که قابل مجازات می باشد و حکم صادره در خصوص میزان مجازات حبس، شلاق و یا جزای نقدی، متناسب با نوع جرم ارتکابی و با در نظر گرفتن گذشت شاکی خصوصی، توسط قاضی دادگاه صادر می گردد.. مؤید باشید..