01 شهریور 1402

مجوز برگزاری قرعه کشی

دسته بندی : تعزیرات | نداشتن پروانه کسب
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام،
اگر یک واحد صنفی تولید لوازم صوتی و تصویری، بخواهد از طریق قرعه کشی بین خریداران، به آنها جایزه دهد، آیا نیاز به مجوز دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،مستند به بند ت از ماده 12 ،آیین نامه تاسیس و نظارت بر نحوه کار و فعالیت کانونهای تبلیغاتی ،ذکر ادعا های غیر قابل اثبات و مطالب گمراه کننده در تبلیغات ممنوع است ،پس باید ضمن ارائه مدارک لازم اقدام به اخذ مجوز کنید.