02 شهریور 1402

سوء استفاده از برند و تخلف در مالکیت معنوی و تجاری

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌کسی بند 10 سال مجوز وشهوت اسمی به نام ایزوگام عایق رطوبتی علیخانی واسم برند ثبت شده به نام بند متاسفانه در شهرستان نوشهر متاسفانه بعصی با داشتن شهرت مشابه بدون مجوز با نام علیخانی تبلیغات وکسب کار بدون مجوز اقدام کردن نوشهر ایزوگام تقی علیخانی ومشتریریان گمراه کرد
ه وشهر کوچیک عتباربند خراب شد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم میتوانید هم به ثبت شرکتها و هم اصناف طرح دعوا نمایید