07 شهریور 1402

اثبات مالکیت و اراضی ملی

دسته بندی : حقوقی | منابع طبیعی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

زمینی از حدود 60سال پیش مرحوم پدرم احیا کرده و بند ی را ایجاد کرده.بعد از فوت ایشان سیل آن را تخریب کرده.به جز آثار کمی از دیواره آن.اکنون منابع طبیعی گفته ملی می باشد..کارشناس 1نفره و هیئت 3نفره سابقه احیا را تایید کردند.ولی باز منابع طبیعی اعتراض کرده..چه باید کرد.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید علاوه بر نظر کارشناس ،اسناد و ادله موردنیازکه مستند دعوا را سند مالکیت قرار می‌گرد مثل قرارداد عادی یا شهادت شهود را استناد نمایید وباتوجه به رویه‌ای که در دادگاه‌ها حاکم است. علاوه‌بر مدارک اثباتی به نقشه‌ای با مختصات utm نیاز داریدونقشه را تهیه و پیوست نمایید و cd آن را به‌کارشناس رسمی دادگستری و دادگاه برای ارزیابی زمین، تحویل دهید . موفق باشید