17 دی 1400

جرم پیام دادن به زن متاهل

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.من یه دختری رو دوست داشتم توبندرکار میکردم وقتی بعدچند ماه که رفتم خونه فهمیدم ازدواج کرده اون موقع با یه سیم کارتی که به اسم خودم نبود بهش چندتا پیام دادم که من تو روخیلی دوست داشتم از این حرف های عاشقانه بعد هم اخر پیام براش آرزوی خوشبختی کردم و ازش بخاطر پیام دادن معذرت خواهی کردم الان دوسال از اون ماجرا گذشته برادرش الان فهمیده که من اون موقع چندتا پیام بهش فرستاده بودم.الان منو اذیت میکنه میگه باچاقو میزنمت خلاصه من خیلی اذیت میشم.ایا اون پیام ها میتونه دردسرساز برام بشه؟ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید انچه قابل پیگیری کیفری است رابطه نامشروع با زن متاهل و همچنین ایجاد مزاحمت میباشد که در هر دو مورد مذکور اگر ادعایی مطرح شود شما قابلیت دفاع از خود را دارید همچنین اگر بتوانید مدارک و مستنداتی مبنی بر تهدید های برادر ایشان جمع آوری کنید میتوانید بابت تهدید نیز از ایشان شکایت نمایید