20 دی 1400

ارسال پیامک و کلاهبرداری از طریق آن

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،یه پیامکی مبنی بر ابلاغیه کیفری برامون اومد و لینک هم داشت،من اون لینک رو لمس و اپ رو نصب کردم با شماره من به چند نفر پیام رفته و اونام نصب کردن،ازشون پول برداشت شده،حالا ازم شکایت کردن،چیکار کنم؟!اون اپلیکیشن به طور خودکار پیاما رو فرستاده،چیکار کنم؟؟؟؟!!!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی در صورت احظار به دادسرا جهت ارائه توضیحات، شما نیز دلایل و مدارک خودتان را ارائه میکنید و درصورت لزوم به مقام تحقیق در دادسرا اعلام بفرمایید که اپ به صورت خودکار ارسال شده و بنده هیچگونه ارسالی به افراد نداشته ام و میتوانید جهت صحت و سقم این گفته، آن را به کارشناس یا پلیس فتا ارجاع نمایید. مدارک محکمه پسند خود را به دادسرا و دادگاه اعلام بفرمایید. موفق باشید.‌