20 شهریور 1402

سوال درخصوص تخفیف یاتعلیق مجازات

دسته بندی : کیفری | اهانت به مقدسات اسلام
محمد نظری نیا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم تو ی کانال تلگرام عضو شده بود که به مقدسات توهین کردن بعد مدیر گروه هم اونو مدیر کرده همسرم فعالیت نداشته قاضی یک سال زندانی داده ب همسرم اعتراض رو هم قبول نکرد ما چطور تخفیف در مجازات و تعلیق براش بگیریم هیچ گونه سوءسابقه ایی هم نداره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وعرض ادب .وکیل بگیریدتابراساس مستندات پرونده براتون تخفیف یاتعلیق یاتعویق بگیرن .موفق باشید