15 آذر 1402

اهانت به مقدسات اسلام

دسته بندی : کیفری | اهانت به مقدسات اسلام
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با ســــلام

چندماه قبل شکایت اهانت به مقدسات اسلام (موضوع ماده 513 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات) علیه همسرم داشتم که گفته بود: « گور پدر شریعت ، من نه شریعت رو قبول دارم و نه قانون را»

کیفرخواست از سوی دادیاری بابت جمله گور پدر شریعت بعنوات اهانت صادر شد
ولی دادگاه کیفری یک ، بخاطر اینکه شهود پرونده دو پسر خودم بوده و نیز ربط دادن به موضوع اختلاف و خصومت زن و شوهری ، کیفرخواست صادره رو رد کرد.
(همسر قبلی بنده فوت کرده است و دوتا پسرم سن بلوغ دارن و از همسر قبلی ام می باشد.)

بنده هم با دلایل زیر اعتراض کردم و اکنون در دادگاه تجدید نظر ثبت شد :

1) متهم بایستی با دلیل جرح شهود نماید.
2) اشاره به ماده 322 آیین دادرسی کیفری
3) تنزل داده شدن جرم با واجد خصیصه عمومی و الهی و غیرقابل گذشت به جرم خصوصی که آنرا به عداوت دنیوی ربط داده.

🟤 مهمترین سوال اینه که آیا واقعا دلایل رد دعوی از سوی دادگاه کیفری یک قانونی بوده؟؟؟؟؟

🟤 و راهنمـــــایی لازم دیگه بفرمایید !!

⭐سپاســــــــگزارم ⭐

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خدمت شما دوست گرامی بزرگوار پاسخ دقیق به این سوال نیازمند بررسی بیشتری می باشد، اما در‌حد گفته های شما لازم به ذکر است که رسیدگی و استنادات مرحله دادگاه کیفری درست می باشد، لذا پذیرش شهادت یا رد آن از اختیارات قاضی می باشد.