22 شهریور 1402

بیمه ماشین و عدم پرداخت خسارات مازاد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به پرداخت غرامت بیمه
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده با یک‌خودرو 405 مدل قبل 90 تصادف کردم از پشت و مقصرم ایشون الان درخواست خسارت بالاتر از سقف بیمه من کرده ولی قیمتی که خواسته نامتعارف و خیلی زیاده الان بنده باید چیکار کنم که مبلغ کمتری رو به ایشون بپردازم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شهروند گرامی شما باید از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی در صورت جریانی بودن پرونده اعتراض به نظر کارشناسی و یا جلب نظر کارشناسی و تامین دلیل بدهید تا خلاف واقع بودن خسارات مشخص گردد و به دادگاه ارایه نمایید