26 مهر 1402

پرداخت دیه ناشی ازحادثه توسط بیمه گذار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به پرداخت غرامت بیمه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
اگر کسی در استخر سرشون گیج رفته و در حین نشتستن با صورت به زمین خوردن ،
ابروشون بخیه خورده و لبشون هم از داخل بخیه خورده و بینیشون هم ورم کرده و یکم فرورفتگی پیدا کرده.
هزینه های درمان رو خودشون پرداخت کردن . بیمه فدراسیون ورزشی اون استخر هم بودند.
امکان گرفتن دیه این آسیب هارو با بیمه ای ک دارند میتونن از استخر بگیرن؟ و باید چه کاری انجام داد؟

ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.معمولاًدرقراردادبیمه تکلیف بیمه گذارپرداخت هزینه های درمان ونیزغرامت وازکارافتادگی است ودراین خصوص صرفاًهزینه های درمان شامل شما می شودولی اگردربیمه پرداخت دیه هم ذکرشده باشد بایددیه شماهم پرداخت شود.به قراردادبیمه که منعقدکردیدرجوع کنید.