07 مهر 1402

نصب تابلو در نمای ساختمان

دسته بندی : حقوقی | ابطال حق ارتفاق
هادی میرزایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر.در خصوص تابلو برای ساختمان سوال دارم واینکه تابلو بنده در زیر پنجره واحد خودم در نما در طبقه اول نصب شده.آیا همسایه ها میتونن از من بابت این موضوع شکایت کنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام نمای ساختمان جزء مشاعات ساختمان بوده و استفاده اختصاصی از آن قانونی نیست و طبق قانون تملک آپارتمان نیاز به اجازه کلیه مالکین دارد