07 اسفند 1401

رعایت حق ارتفاق(کانال یا مجرای آب)

دسته بندی : حقوقی | ابطال حق ارتفاق
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پدرم قطعه زمین کشاورزی داره که داخل این قطعه زمین نهری میگذره که 3 زمین دیگه قبل کانال کشی آب ازش میبردن،امروز که برای سند اقدام کردیم به جای یک سند به ما گفتن باید دو سند بگیرین و متراژ نهر و حریم رو ازش کسر کردن!!
مگر این نیست که این زمین برای ماست و نهری که هست سالها قبل پدر پدرم بعد چاه زدن اجازه عبور داده. نمیشه یک قطعه سند گرفت ولی داخلش اشاره کرد که نهر هست و حریمش باید راعایت بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله حق ارتفاق سایرین باید در اسناد قید گردد.