مطالبه حق ارتفاق ....

دسته بندی : حقوقی | ابطال حق ارتفاق
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام چند درخت قدیمی گردو ارثی مشترک با عمویم که روی مرز بین زمین های پدرم بوده است عمویم فقط برای برداشت محصول می آمدن‌ و حدود یک متر راه برای عبور روی مرز مشخص شده بود که تا زمان پدر و عمویم مشکلی وجود نداشت بعد فوت آنها به دلیل خشک شدن و خطر ناک بودن و مزاحم زمین‌های اطراف با هماهنگی خانواده عمویم چهار درخت قطع و پول تقسیم شد الان پسر عموهایم مدعی هستند زمین بین درختها هم باید مشخص شود ما مدعی هستیم که با قطع درخت و نداشتن زمین در آن منطقه توسط عمویم دیگر زمین وراه مربوطه که بصورت مقطعی برای برداشت محصول بوده دیگر معنا ندارد در خصوص موارد فوق هیچ مدرکی از طرفین وجود ندارد ممنون می شوم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی درصورتیکه صرفا عمویتان حق ارتفاق درخصوص راه عبور داشته پس از قطع درختان دیگر حقی برای ایشان متصور نمی باشد. موفق باشید