09 مهر 1402

توهین به مقدسات و شکایت کیفری

دسته بندی : کیفری | اهانت به مقدسات اسلام
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آقای تقوی
وقت شما بخیر 🙏

شکواییه ای در سال قبل با موضوع اهانت به مقدسات اسلام علیه همسرم داشتم
که توسط دادیاری کیفرخواست صادر شده بود. ایشان همسر دوم بنده هستند و همسر قبلی ام فوت نموده است
شاهدان دوتا پسرانم و یه عروسم بوده.
ایشان گفته بود: گور پدر شریعت و من شریعت را قبول ندارم.
دادگاه کیفری یک با دلیل اینکه شاهدان پسران ناتنی همسرم محسوب میشه قبول نکرده و شکایت منو رد کرده
الان میخواهم اعتراض کنم

لطف می کنید در این خصوص دلیل محکمه پسند همانند ادله های قبلی که ارائه می کنید بگید؟
جرم که رخ داده و بنظرم این دلیل دادگاه اصلا منطقی نیست چون همسرم بارها از اعضا خانواده اش بعنوان شاهدان کذب استفاده کرده و قبول واقع شده است.

🟤 همچنین قاضی دادگاه جوان و تندخوی بود آیا میتونم به این موضوع اشاره کنم؟

متشکرم 🙏🌺

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صرف تبری از شریعت و ادعای عدم باور به شریعت توهین به مقدسات محسوب نمیشود توهین به مقدسات صرفا قرآن و ائمه اطهار علیهم السلام هستند و نه هر عنوانی که از درجه اهمیت در درجه کمتر هستند به جای دفع سعی در جذب داشته باشیم