10 مهر 1402

جرایم سایبری به عنوان فیشینگ و کلاهبرداری اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما
من یک خرید اینترنتی انجام دادم به مبلغ 50 میلیون تومان
فروشنده جنس را ارسال نکرد
در بیو پیج آدرس فروشگاه زده بودن که با مراجعه به اونجا متوجه شدیم که اصلا همچین فروشگاهی وجود نداره
تمام پلتفرم‌های منو بلاک کرده
به پلیس فتا با عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت کردم ولی متاسفانه
جوابی ندادن
به نظرتون اگر حقوقی شکایت کنم به نتیجه ای میرسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،ابتدا باید شکواییه شما و رأی صادره ملاحظه شود ،اما شما باید بعد از مراجعه به پلیس فتا ،شکایتی به عنوان فیشینگ ،کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال از طریق دنامشروع ،به طرفیت فروشنده تنظیم کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم ارسال کنید ، اما برای اقدام حقوقی می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و در صورت تعذر پرداخت ثمن معامله به قیمت روز را بخواهید.